#gündem
#bugün
Array ( [action] => home [page] => 2 )

üniversiteli fotokopici ilişkisi

detaylı başlık içi arama:
kelime:
yazar:
tarih:
 
bizi facebook'ta bulun !
  1. üniversite öğrencisinin en çok para verdiği ama aynı zamanda en çok saygı duyduğu nadir kişi arasındaki bağ olarak tanımlanır.
    katalog 18.06.2010 23.17
  2. vize ve final zamanları oldukça kuvvetlenen ilişki.
    isimsiz 09.09.2010 05.37
  3. her zaman iyi olması gereken ilişkidir. vize ve final dönemlerinde bu iyi ilişki çok işe yarayacaktır, o kalabalık fotokopicide sıra beklemeden işiniz görülücektir.
    at avrat braveheart 09.09.2010 10.10

klavye kısayolları: g - güzelinden / n - neler oluyor / b - bugün / k - karışık / s - senden sonra / a - ara / m - mesajlar

kötü sözlük olarak amacımız, yazarlarımız sayesinde sürekli gelişen, değişen bir bilgi ve paylaşım platformu oluşturmak ve bu platformun mümkün olacak en az kısıtlamayla gelişmesini ve güzelleşmesini sağlamaktır. kötü sözlük hepimizin katkılarıyla gerçeklerin yazıldığı, okunduğu, tartışıldığı, kritiğinin yapıldığı bir ortam olabilmek için yola çıkmıştır. (sıkıcı kısım başlıyor) ayrıca kötü sözlük'te yazılan her şey doğru olmayabilir, site içeriği 18 yaşından küçükler için sakıncalı da olabilir. dünyayı ele geçirmek gibi bir amacımız olmamasına rağmen tüm içerik creative commons by-nc-nd koşulları ile lisanslanmıştır.

kötü twit · kötü sözlük tv · kötü sözlük görseller · kötü sözlük blog · kötü radyo · kötü sözlük mobil · haber ajans
bir takım şeyler: iletişim · sosyal sorumluluk · kullanım koşulları · gizlilik · künye