#gündem
#bugün
Array ( [action] => home [page] => 2 )

kızların atılan mesaja geç cevap vermesi

detaylı başlık içi arama:
kelime:
yazar:
tarih:
 
bizi facebook'ta bulun !
  1. türkiyede bulunan kızlardır.yaptıkları büyük bir hatadır.baştan 1-0 yenik başlayan kızlardır.sevgiyi ve hoşgörüyü haketmezler erkeği daha çok araç olarak kullanırlar. "attığı mesaja hemen cevap atarsam onu önemsediği sanır. şımarır peşimi bırakır" gibi bir yanıltıya düşer halbuki erkeğe ilgi gösterince daha çok mutlu edeceğini bilememektedir. bencil kişilerdir. toplum dışlanması gereken kızlar topluluğudur. ayrıca atılan mesaja her zaman bir bahaneleri vardır. "görmedim" , "işim vardı" , "yan yattı çamura battı"
    sevginin ana temellerinin fedakarlık ve doğruluk olduğunu bilmeyen kişilere duyurulur. *
    (bkz: sevgiliden mesaj beklemek)
    matrix 31.07.2010 05.15
  2. kızlar yapınca mutlaka önemli bir işleri vardır,erkekler yapınca,kızın;" benden daha önemli ne işin var? " diye sorup üstüne trip attığı ve hatta küstüğü durumdur.
    so 31.07.2010 11.14
  3. iki tarafında yapmaması gereken harekettir.
    deliyim ben deliyim 31.07.2010 11.15
  4. tıpkı bir mal gibi cep telefonu bağımlısı olunmamasına, ikili ilişkileri ufak bir alete yüklememek gerektiğine dalalettir.

    sen; 5000 mesaj yapan mal, sen; bu mesajları bitiren mal, sen; sabah akşam sevgilisini arayan mal, sen; sırf sevgiliyle konuşmak olsun diye saatlerce telefonu açık tutan mal.

    kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla.

    (bkz: sırf dikkat çekmek için üstü kapalı cümleler kuran insan)
    still got the blues 31.07.2010 11.20
  5. kızların yaparsa 20 dakikaya affedileceği, erkeklerin yaparsa 10 gün boyu affedilmeyeceği hededir.

    (bkz: yufka yüreklilik)
    fasistsirin 31.07.2010 11.28
  6. kızlar yapıyorsa bir kaç kişi ile daha mesajlaşıyordur, erkekler yapıyorsa maç izlemek arkadaşlarla içmek gibi aktivitelere katılıyordur.
    earwenn 31.07.2010 12.35
  7. kızlar kesin o ara,dışarı çıkarken ne giysem diye düşünüyor veya makyaj yapıyor olabilir. kızların,erkekleri sadece gönderdikleri mesajlara geç cevap verseler sorun değil. normal zamanda buluşacakken bile bı kızlar bizleri ağaç etmiyorlar mı?
    nextime 31.07.2010 12.41
  8. böylesi bana hiç denk gelmedi dediğim kızlardır.
    asabi 31.07.2010 12.43
  9. (bkz: kız evi naz evi)
    kiyogen 31.07.2010 16.11

klavye kısayolları: g - güzelinden / n - neler oluyor / b - bugün / k - karışık / s - senden sonra / a - ara / m - mesajlar

kötü sözlük olarak amacımız, yazarlarımız sayesinde sürekli gelişen, değişen bir bilgi ve paylaşım platformu oluşturmak ve bu platformun mümkün olacak en az kısıtlamayla gelişmesini ve güzelleşmesini sağlamaktır. kötü sözlük hepimizin katkılarıyla gerçeklerin yazıldığı, okunduğu, tartışıldığı, kritiğinin yapıldığı bir ortam olabilmek için yola çıkmıştır. (sıkıcı kısım başlıyor) ayrıca kötü sözlük'te yazılan her şey doğru olmayabilir, site içeriği 18 yaşından küçükler için sakıncalı da olabilir. dünyayı ele geçirmek gibi bir amacımız olmamasına rağmen tüm içerik creative commons by-nc-nd koşulları ile lisanslanmıştır.

kötü twit · kötü sözlük tv · kötü sözlük görseller · kötü sözlük blog · kötü radyo · kötü sözlük mobil · haber ajans
bir takım şeyler: iletişim · sosyal sorumluluk · kullanım koşulları · gizlilik · künye