Sosyal Sorumluluk
Array ( [action] => home [page] => 2 )

alınan kitabın sayfalarının eksik çıkması facebook icon twitter icon

detaylı başlık içi arama:
kelime:
yazar:
tarih:
 
  1. ikinci el kitap alındığında başa gelmesi muhtemel durum.
  2. insanın hevesini kursağında bırakan hadisedir. tam en heyecanlı yerinde şak diye atlanmış 5 sayfa görünce insan böyle emziği kaybetmiş 1 yaşındaki bebe gibi bakakalır kitaba ve ardından gelişmesi muhtemel olaylar kurulur kafada. en kısa zamanda gidilip kitabın orjinalinden eksik kısım okununa kadar kafayı yememek adına dua edilir.
  3. eğer kitap 2. el ise bunun haramını yapmak saçma olur ama orjinal bir kitap aldıysanız size yapılan muameleye göre ya önce halinize şükredin ya da satıcınızı bir yerlere şikayet edin!

    +abi bunun sayfaları eksik
    -valla ben tam verdim abisi
    +abi kitabı açtım buraya kadar sayfalar tam ama sonrası eksik işte
    -sen kaybetmişsindir
    +abi sen asıl aklını kaybetmişsin
    -neyse al şu şeker portakalı'nı da sus bakayım
    +abi ben o kitabı almadım ki
    -artık buradan devam edersin
    +?!?!?

sözlük kısayolları: g - güzelinden / n - neler oluyor / b - bugün / k - karışık / s - senden sonra / a - ara / m - mesajlar

kötü sözlük olarak amacımız, yazarlarımız sayesinde sürekli gelişen, değişen bir bilgi ve paylaşım platformu oluşturmak ve bu platformun mümkün olacak en az kısıtlamayla gelişmesini ve güzelleşmesini sağlamaktır. kötü sözlük hepimizin katkılarıyla gerçeklerin yazıldığı, okunduğu, tartışıldığı, kritiğinin yapıldığı bir ortam olabilmek için yola çıkmıştır. (sıkıcı kısım başlıyor) ayrıca kötü sözlük'te yazılan her şey doğru olmayabilir, site içeriği 18 yaşından küçükler için sakıncalı da olabilir. dünyayı ele geçirmek gibi bir amacımız olmamasına rağmen tüm içerik creative commons by-nc-nd koşulları ile lisanslanmıştır.

etiketler · twit · tv · görseller · blog · haber · radyo · mobil · translate · haber ajans şehirler: istanbul · izmir · ankara
bir takım şeyler: iletişim · sosyal sorumluluk · kullanım koşulları · gizlilik · künye