Sosyal Sorumluluk
Array ( [action] => home [page] => 2 )

simit facebook icon twitter icon

detaylı başlık içi arama:
kelime:
yazar:
tarih:
 
  1. sabahları okula giderken veya okuldan dönerken yediğim üzerinde bolca susam olan zam gelmesiyle simit özelliğini yitiren ama her zaman gönlümüzde bir simit olan yiyecektir. en yakın dostu çaydır fakat değişik kombinasyonlarda kullanılabilir. başka yenicek bir sürü şey varken simit yenir ve ilginç bir şekilde doyurucudur.

sözlük kısayolları: g - güzelinden / n - neler oluyor / b - bugün / k - karışık / s - senden sonra / a - ara / m - mesajlar

kötü sözlük olarak amacımız, yazarlarımız sayesinde sürekli gelişen, değişen bir bilgi ve paylaşım platformu oluşturmak ve bu platformun mümkün olacak en az kısıtlamayla gelişmesini ve güzelleşmesini sağlamaktır. kötü sözlük hepimizin katkılarıyla gerçeklerin yazıldığı, okunduğu, tartışıldığı, kritiğinin yapıldığı bir ortam olabilmek için yola çıkmıştır. (sıkıcı kısım başlıyor) ayrıca kötü sözlük'te yazılan her şey doğru olmayabilir, site içeriği 18 yaşından küçükler için sakıncalı da olabilir. dünyayı ele geçirmek gibi bir amacımız olmamasına rağmen tüm içerik creative commons by-nc-nd koşulları ile lisanslanmıştır.

etiketler · twit · tv · görseller · blog · haber · radyo · mobil · translate · haber ajans şehirler: istanbul · izmir · ankara
bir takım şeyler: iletişim · sosyal sorumluluk · kullanım koşulları · gizlilik · künye