reklam !
-
ince espiri yapan sürekli kendi çalıştığı kanaldan kovulma tehtidi alan beyaz saçlı talk showcu.
gecelerin adamı. -
bu aralar charlie sheen amcaya sarmış komedyendir. bazen iyi bazen sıkıcıdır. uçan adam sabriyi ciddiye alıp dalga geçen insanlardan biridir.
-
her izlediğimde lindsay lohan hakkında şakalar yaptığına rastlamışımdır. ve bu " galiba o kadını sevmiyor " düşüncesi uyandırmıştı içimde. ama geçen hafta yayınlanan bir bölümde konuk olarak siyahlar içinde lindsay lohan vardı. her neyse , güldüren adamdır. jay sokakta köşesini çok sevdiğim bir komedyendir.
-
yaşı kaç olursa olsun çenesi böyle aşağı doğru büyüyen stand up kişisi.korkarım bu gidişle barry white'ın tacını elinden alacak.
-
(bkz: jay değil mi len o)
-
en iyi talk showculardan, cnbce ve e2 de akşamları çıkıyor yedi sekiz gibi.
-
yabancılarca şişirilen bir balondur kendisi espri yapamaz ama talk show sunar bir kere bile kendisine güldüğümü hatırlamıyorum ama ne hikmetse programını ızlemeye gelenlerin kahkaları 50 kilometreden duyulcak şekilde anlamadığım durum budur. cem yılmaz'ı yabancı ülkeye göndermek lazım gavurlar azcık kaliteli espri görsün.
-
bir conan değil, kanımca bir fallon bile değil.
-
doğaçlaması olmayan komedyen. jay'in esprilerini tamamen ekibi hazırlar, daha doğrusu tamamen gündemdeki gülünç olaylar üzerinden espri yapar. ve tamamen amerika'ya hitap eder. conan'sa doğaçlama yeteneği yüksek olan, haberleri espri malzemesi olarak kullanmayıp haberlerle dalga geçen ve daha evrensel espriler yapan biri. o yüzden çoğu kişi conan'ı terchi eder.




