-
ipnetor biraderimdir.twitte tanışıp yazılarını takip etmeye başlamıştım iyi yazıyormuş yavşak dedim sonra .şukumu almıştır tunceliye gidersem ilk arayacağım elemandır severim .
-
tip olarak validesine benzeyen yazar.
-
doğum günü olan sevdiğim kardeşim aramıyorum sormuyorum ama hep kalbimde benim kafam yerinde değil onu bilsin .
-
-
'hoşlanılan kızın tornacı olması' başlığı ile beni koparmış yazar.
-
bir ara efendimiz, peygamberimiz, yüce shaunmorgan diye takılıyorduk kendisine ama halktan biri olmuş resmen, hatta nolmuş ve başta neymiş onu bile bilmiyorum galiba ya. utandım adeta.
piyes: kötü twit v1 anılarım depreşti.
-
yarramdır. en değerli organımı kendine ithaf etti daha ne istiyor göt . beni anlamamış kardeşim aynı şeyleri söylüyoruz da gecenin bi vaktinden dolayı öyle olmuştur bence.
-
beni hala anlamamış kardeşim üzüldüm. tahammül sınırlarım gayet geniştir ayrıca ibnelik yapmaktadır.sonra konuşacağımdır . ibne .hahhaha.
-
pek tanımadığım, değer verdiğim candır.
-
yazık.