reklam !
-
biraz sinirlenmiş bir yazardır bu başlıkta sanırım anlama gayreti içinde olduğum saygı duyacağım bir yazardır.
-
-
nick altı entry'lerini, artık kankalarına bile sildiremeyecek olan yazar. (bak genel anlam içeren cümle hem de)
artık sildiremeyeceği yazar tanımı: zihin yaşı, beden yaşından küçük olan yazar. (e bu da genel anlam içeriyor, ne güzel)
minareyi çalan kılıfını hazırlar misali, kendi nick altı eleştrilerini sildirirken, sildirdiği entry'lerin sahiplerinin -güyya- kendi entry'lerini de daha önceden sildirmesine müteakiben böyle bi kontra-atak yaptığını iddia ediyordu. tabii bunun yanında, kendisine ait entry'leri hiçbir zaman sildirmemiş olan yazarların entry'lerini de götürüyordu arada kaynar deyu ama bitti artık.*
ayrıca buradan; sivas'taki amcamlara, bayburt'taki eniştemlere, l'oreal çalışanlarına* ve geç de olsa başarılı kararlar alan moderasyon yetkililerine selamlar gönderiyorum. öpüyorum her yerinizden.
(bkz: kib sçs akp mujks thy tbmm öptüm ptt thy aeo kgb mossad bye)
-
(bkz: #390211) entry ile (bkz: ybsg) dedirten ve diğer yazarları salak sanan tutumuna devam eden troll yazardır.
yazması vardır,okuması vardır,anlama ile ilgili sorunları devam ederken düşünme yetisini geliştirmeye çalıştırmaktadır.
ancak yukarıda belirttiğim entry den de anlaşılacağı gibi kendisinin düşünme yetisi oldukça zayıftır.çünkü yalan zeka ister.ahlak konusuna giremeyeceğim benden olmayan herşeyle herkesle dalga geçerim mantığında zaten ahlak aranmaz.çevik kısmı dışında nickinde elle tutulur yeri yoktur.çevikmidir bilemem.çok ta sikimde.
ama yazar işte. -
hoş gelmiş yazar. umarım marduk'a inanmıyordur.




